Abaser - El luxe d'un servei de limusines traslladat al seu web
"Necessitem un web que compleixi els estàndards de qualitat dels serveis que Abaser ofereix."
· · ·
Extracció de les reunions amb l'equip d'Abaser

Què vam fer?

  • Estratègia de continguts web
  • Disseny web
  • Programació web

Introducció

Abaser és una empresa amb més de 10 anys d’experiència en el sector dels serveis de limusines. Té la seva seu a Barcelona i és el proveïdor de vehicles de luxe amb conductor d’hotels com l’Hotel Arts o el Mandarin Oriental

Projecte

El projecte es tracta del desenvolupament d’un web amb reserva online sense la mostra de preus directament al web i amb una experiencia d’usuari molt intuitiva i que transmeti luxe.

Els clients del luxe

Els serveis que ofereixen Abaser estan adreçats a un públic amb un poder adquisitiu molt alt que necessitin transport, assessorament i atenció en els seus viatges ja sigui per oci, feina o qualsevol altre motiu.

Aquest públic té unes característiques particulars que demanden:

  • Un tracte formal i atent.
  • Una experiencia d’usuari àgil i de luxe.
  • Una atenció personalitzada i continuada.
  • Flexibilitat i exclusivitat.

Aquestes són les bases per a la construcció de la plataforma corporativa i de reserves que necessita la marca.

 

Disseny visual i elegant

Per transmetre les emocions d’exclusivitat i luxe decidim crear una plataforma amb colors molt vinculats a aquestes definicions i amb imatges de qualitat que ilustrin aquestes formes.

Es molt important la imatge dels vehicles que són els protagonistes centrals de tots els serveis de Abaser. Juntament amb el text que els acompanya aconseguim crear el desig de gaudir d’aquests vehicles


Funcionalitats web personalitzades

El web necessitaba funcionalitats específiques que es van programar amb llenguatges de programació sobre una base del CMS prestashop. 

Sense preus i atenció premium

Una de les funcionalitats era poder tenir una reserva online sense tenir els preus estandaritzats. D’aquesta manera el client demana un servei i aquest es personalitza completament al client que el reserva. També genera un diàleg entre la marca i el client creant una relació directa.

Formulari a la altura del servei

La majoria de formularis solen ser molts austers i estandards. Volíem un formulari diferencial, senzill i atractiu i ho vam aconseguir jugant amb transicions i preguntes directes molt formals.

Transicions i efectes

El web ha de transmetre admiració i atenció, per això les transicions i efectes dels botons estan pensats per tranmetre la sensació d’extendre la mà amb delicadesa per ajudar a una dona a sortir d’un vehicle. Un gest atent, luxós i delicat.

Conclusions

El coneixement del públic objectiu d’Abaser ens permet crear un web adaptat a les seves necessitats particulars.

Disposar de coneixements en llenguatges de programación ens ajuda a poder crear un web amb funcionalitats específiques adaptades al client i al seu públic.

 

El públic del luxe

"Conèixer les necessitats pel públic ens permet crear un web adaptat a les seves necessitats”.

Programació adaptada

"Amb els coneixements de programació podem crear funcionalitats específiques al web".

this project was shared 0 times
00
About

 vinkula

  (6 articles)

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i així oferir-te continguts i publicitat del teu interés. Si continues navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies