Masia Store Properties - La immobiliària que aposta per l'estil rural
"No tenim un gran despatx, per això volem que el web reflecteixi la nostra personalitat."
· · ·
Extracció de les reunions amb la responsable de MasiaStoreProperties

Què vam fer?

  • Estratègia
  • Desenvolupament web

Introducció

Masia Store Properties és una immobiliària especialitzada en propietats rústiques a l’Empordà. Ofereixen un servei proper i mimat perquè puguis trobar la casa dels teus somnis en un entorn de paisatges impresionants. Cuiden el detall i personalitzen el tracte perquè et sentis especial quan decideixis adquirir una propietat en aquest entorn privilegiat.

Projecte

Masia store properties ja disposa d’un lloc web però amb les desventatges de ser un sistema poc flexible i sense adaptació responsive. En aquests temps on l’usuari es multidispositiu i s’utilitza el mòbil o tauleta de forma habitual és esencial renovar la imatge per adaptar-se a aquests nou hàbits de consum. Per això arriben a nosaltres amb la necessitat de renovar el seu lloc web. 

Mantenir el disseny en un nou format

Les responsables de l’empresa ens traslladen que l’única eina que tenen per demostrar qui són i que fan és el web i que el disseny que tenen el volen mantenir per ser el que elles volen. 

Les nostres tasques són l’adaptació del disseny proporcionat per una dissenyadora externa i que actualment tenen en el web vell, a un format nou més modern i responsive.

Programació web personalitzada

Per poder portar a terme els seus desitgos, ens basem en el CMS WordPress per crear el web però modificant completament mitjançant programació tant l’apartat estètic com les funcionalitats per adaptar la plantilla a les seves necessitats particulars i mantenir el disseny que elles volen.

L’abans i el després

En aquesta imatge es pot comparar el web antic amb el nou:

Treballar per hores una sol·lució equilibrada


Per poder conservar el disseny en el nou web vam treballar amb packs d’hores per poder anar adaptant el web al gust de Masia store properties. D’aquesta manera teniem flexibilitat per poder fer els retocs que calguéssin en funció del que ens anaven demanant i, així, poder fer un projecte totalment personalitzat.

Conclusions

Disposar de coneixements en llenguatges de programació ens permet poder crear una plantilla personalitzada a les necessitats particulars dels nostres clients i oferir-los el producte que desitgen.

El client es qui millor coneix el seu sector i públic i les característiques de la seva empresa. 

Adaptació del disseny

"Vam adaptar el nou web al disseny que Masia Store Properties volia conservar”.

Programació personalitzada

"Amb els nostres coneixements de llenguatges de programació vam crear un producte personalitzat".

this project was shared 0 times
00
About

 vinkula

  (6 articles)

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i així oferir-te continguts i publicitat del teu interés. Si continues navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies