Papanatas Team - Comunicant una bogeria simpàtica
"Vaig veure que hi havia millors maneres de comunicar el que necessitava i que no és només fer un web sinó complir els objectius."
· · ·
Testimoni del co-fundador de PAPANATAS TEAM

Què vam fer?

  • Comunicació
  • Naming
  • Estratègia
  • Desenvolupament web
  • Assessorament en marketing digital

Introducció

Papanatas Team és un projecte sense ànim de lucre d’uns joves amb unes idees extravagants i simpàtiques que volen canviar la manera de viure l’aventura i la beneficència. Són un grup de persones altruistes i amb molta energia que necessiten un lloc on poder compartir amb la resta del món les seves idees i activitats per fer partícep a l’usuari de les seves bogeries. 

Projecte

En les primeres reunions amb el grup vam poder comprovar que sabien molt bé què era el que els diferenciava de la resta d’organitzacions i com volien ser. Ara el primer repte era buscar la manera de comunicar-ho a la resta del món. Es va decidir crear un web-blog on poguessin parlar de les seves activitats, compartir amb els usuaris informació i curiositats i, si fos necessari, buscar finançament.


Full de ruta amb compte enrere


Teníem un repte afegit,  un compte enrere per poder crear una plataforma on poguessin demanar ajuda financera als usuaris per portar a terme un rally benèfic. Per aquest motiu es va prioritzar crear la plataforma pensada només per aquesta activitat amb possibilitat per ampliar la informació més endavant.
El nom de l’organització encara no estava ben definit i vam ajudar als fundadors a buscar un nom que els definís i que tingués coherència amb els seus valors i personalitat. Un nom simpàtic, boig i divertit que també mostrés el treball en equip, l’empatia i altruisme. De tot això va néixer Papanatas Team.


Punt mig entre bogeria i credibilitat


En el procés de crear la Veu i el to comunicatiu per la marca havíem de trobar el punt mig entre la personalitat simpàtica i la confiança de l’usuari en una plataforma on demanàvem la col·laboració financera dels usuaris per un acte benèfic.
Es va escollir un disseny impactant amb colors naturals que transmetessin naturalesa i compromís així com notes humorístiques que formessin part de l’experiència d’usuari amb l’organització.
Es va crear una estructura amigable i adaptada a les necessitats particulars de la marca que més endavant ens va permetre ampliar la informació i afegir altres aventures que s’havien realitzat.
Es va tenir en molt en compte la visualització responsive (en tots els dispositius) de la plataforma per poder assumir els requeriments de la societat actual i els dels cercadors per millorar el posicionament.

Podeu veure el resultat web a continuació:

L’assessorament una solució més econòmica


A causa de la limitació en els recursos econòmics la proposta pel que fa a marketing de captació va ser d’assessorament en marketing de continguts. Es va fer formació en xarxes socials i en redacció de continguts del blog per poder atraure usuaris cap al seu web.
Aquesta forma de treballar els donava les eines professionals per poder realitzar aquestes tasques ells mateixos sense dependre d’un departament de marketing que ara mateix no necessitaven i així poder invertir els diners en beneficència.

Conclusions

El nom d’una marca té molta importància i cal pensar-ho bé perquè tingui coherència i credibilitat.

És bo saber quan buscar ajuda d’un professional que pugui organitzar les idees que tens al cap i crear una estratègia que doni vida al teu projecte.

En aquest cas particular, la nostra forma personalitzada de treballar els ajuda a obtenir recursos per poder fer part de la feina ells mateixos i no haver de dedicar tants recursos econòmics i guanyar autonomia.

Obtenen un lloc propi i adaptat als valors i la personalitat de la seva marca on poder compartir amb la resta del món les seves aventures. Un lloc que transmet la seva identitat i dona visibilitat al seu projecte.

Un nom amb molt significat

"Papanatas: Persona simple o molt crèdula que és feliç amb qualsevol cosa i Team: equip.”

Combinant l'aventura amb la beneficència

"Buscar el punt mig entre la simpatia i la credibilitat per no caure en la incoherència."

Assessorament, una eina econòmica

"Amb l'assessorament els vam donar eines per poder realitzar feina ells mateixos i així estalviar i guanyar autonomia."

this project was shared 0 times
00
About

 vinkula

  (6 articles)

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i així oferir-te continguts i publicitat del teu interés. Si continues navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies