Relyfer - Definint una empresa de trasllats més segmentada
"Segons les estadístiques, són les dones les que organitzen les vacances i, per tant, també els trasllats dels viatges".
· · ·
Extracció de l'estudi del sector

Què vam fer?

  • Síntesis de comunicació
  • Disseny gràfic de marca
  • Desenvolupament plataforma web

Introducció

Relyfer és una empresa de trasllats de nova creació que només disposa del naming i vol construir una marca que pugui competir en el sector. En les primeres sessions de treball de la síntesis de comunicació decidim, juntament amb el client, optar per una estratègia de diferenciació per poder posicionar la nova marca amb força, sense competir amb grans inversions de diners.

Projecte

Estratègia de comunicació

Per crear una marca cohesionada i coherent és necessari construir unes bases sòlides de comunicació que marquin les pautes de com s’expressa la marca en qualsevol nivell. Ja sigui l’expressió gràfica, escrita o verbal i que guien tot el procés creatiu.

  • Què ofereixo
  • Per què
  • A qui
  • Qui sóc
  • Com soc
  • Com em comunico

 

Identitat gràfica de la marca

Es construeix el disseny de marca sobre les bases de l’estratègia de comunicació per aconseguir transmetre confiança al públic objectiu de la marca.  També es té en compte el futur de la marca que vol arribar a ser una plataforma que ofereixi un ventall de serveis al viatger.

Construcció de la identitat gràfica de la marca Relyfer ft. Nitis Designs.

 

Desenvolupament de la plataforma en base Prestashop

Tenint en compte les limitacions de pressupost del client, decidim, estratègicament, usar, com a punt de partida, el CMS Prestashop per construir la plataforma.

Una vegada creat el to comunicatiu i una estratègia de continguts per organitzar la plataforma i el recorregut de l’usuari, es dissenya l’aparença gràfica de la plataforma.

Es té molt en compte l’estratègia de diferenciació enfocant els serveis i la marca a dones de 25-45 anys que viatgin i creant un diàleg proper i una experiència d’usuari experiencial i amb storytelling.

 

Es programa tota la plataforma i funcionalitats addicionals amb llenguatges de programació per aconseguir les funcions necessàries que requereix la marca partint de l’estructura Prestashop. 

Així vam aconseguir crear una plataforma adaptada als serveis de la marca mantenint tota la gestió de CRM base. 

 

Conclusions

La creació d’una marca i desenvolupament d’una plataforma requereix del tàndem entre estratègia, disseny i programació. Aquest treball interdisciplinar permet crear un producte rodó, coherent i altament funcional. 

 

Els coneixements en llenguatges de programació ens permeten afegir i modificar funcionalitats per crear la plataforma que necessita la marca.

Estratègia i comunicació són les bases

"Vam crear l'estratègia de comunicació i de continguts de la marca i de la plataforma”.

Disseny gràfic com a comunicació

"Vam adaptar la comunicació a una expressió gràfica coherent”.

Programació personalitzada

"Els coneixements de programació ens permeten modificar crear les funcionalitats adaptadas a la marca".

this project was shared 0 times
00
About

 vinkula

  (6 articles)

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i així oferir-te continguts i publicitat del teu interés. Si continues navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies