Salice - Venent l'espot d'alt rendiment
"Volem aprofitar que tenim la distribució de Salice a España i vendre online."
· · ·
Extracció de les reunions amb els responsables de la marca.

Què vam fer?

  • Estratègia
  • Marketing on-page
  • Disseny Web
  • Desenvolupament web

Introducció

Onzel és una empresa barcelonina que controla la distribució de diverses marques de complements esportius a Espanya. Entre elles trobem Salice, una empresa italiana dedicada a la fabricació i venta de complements esportius. La seva especialitat són les ulleres de sol per esports o casual, màscares d’esports de neu i cascos de bici, entre d’altres. 

Projecte

Onzel vol començar a explotar la distribució de la marca Salice a Espanya sota el domini en poder seu, salice.es. Vam buscar assessorament professional per crear una plataforma de venta online al detall dels productes que exporten de la marca italiana. 

En una primera fase vam evaluar les necessitats del client i li vam aconsellar crear un shop online per poder distribuir els productes de Salice al consumidor final en un lloc web adaptat a les característiques de la marca i de la seva empresa, així com als gustos de l’usuari. 

Disseny impactant

El públic de la marca Salice és un públic aventurer i juvenil que requeria d’un disseny impactant i atractiu que reflectís les característiques dels esports pels quals fabriquen productes. Esports com el ciclisme, snowboars, esquí, motocross, necessiten d’un disseny molt visual.

Vam decidir una combinació de colors que remarquéssin el risc i l’adrenalina que proporcionen aquest tipus d’esports.  

Ordre en els productes

Els productes de la marca tenien moltes combinacions entre vidres de diferents característiques, tipus de montures i colors. Habíem de trobar la millor manera de que el client pogués cercar un producte i personalitzar l’aspecte i característiques d’una forma fàcil i visual.

Així vam crear un sistema de vidres, colors i disseny perquè des del producte, el client pogués decidir quin era el que volia. Això ens va permetre ordenar molt millor els productes i optimitzar les categories del web perquè els clients trobessin allò que necessitaben.

 

Ajuda continuada

Després de realitzar el projecte web, la nostre relació amb Onzel no va acabar. Fem suport continuat per incorporar nous productes i gestionar el lloc web així com solucionar qualsevol indiència que puguin tenir. També els assessorem en presa de decisions en el medi digital per ajudar-los a mantenir la seva nova línea de negoci online. 

Per nosaltres és important que els clients es sentin acompanyats i segurs amb la nostre ajuda. 

Conclusions

 

Cada públic té característiques diferents i per tant, les seves necessitats i gustos són únics. Com a professionals del sector és la nostra tasca definir el target i adaptar la nostra feina a les seves preferències.

Una visió estratègica ens proporciona les eines per crear un sistema d’ordenació dels productes i tria de característiques optimitzat i visual.

Tenir suport continuat oferint per professionals qualificats és una seguretat i tranquilitat pels clients que no volen preocupar-se per un món desconegut. 

Disseny adaptat

"Un disseny visual i impactant per un públic que busca l'acció i l'aventura.”

Ordenació

"Poder triar les característiques del producte de forma fàcil i ràpida”.

Suport continuat

"El suport continuat ofereix seguretat i tranquilitat pel client”.

this project was shared 0 times
00
About

 vinkula

  (6 articles)

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i així oferir-te continguts i publicitat del teu interés. Si continues navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies